​Om os

Vi har eksisteret siden 1996 som selvstændigt godkendte revisionsvirksomhed med fokus på små og mellemstore virksomheder.

’’Vi startede vores kontor på rådhuspladsen, men er efterfølgende flyttet til Vesterbrogade 24 ind i nyere, større og moderne kontorlokaler for at imødekomme vores stigende kundegruppe.’’ 

Her har vi bedre parkeringsmuligheder som har været svært på vores gamle adresse. I dag har vi udvidet vores kontor samt fået nye medarbejdere for at give en optimal service til vores kunder.

​​Dagens Danmark og mange andre lande benytter teknologien mere og mere samt bruger dens fordele mere effektivt. I vores danske samfund er digitalisering blevet det nye redskab til at reducere flere komplekse arbejdsopgaver samt reducere udgifterne til papir og post. 

Alt foregår stort set nu kun digitalt og de offentlige er gået over til at indberetning af årsregnskaber, selvangivelser, modtagelse af breve osv. nu foregår alt digitalt. SKAT sender påmindelser nu på mails til virksomheder og private om fristerne til blandt andet moms, A-skat, B-skat, lønsumsafgift, Restskat betalingen mv. for at holder private og virksomhederne ajour med dato og tid.

​Vi har også fuldt med i udviklingen hvilket betyder, at vores kontor har reduceret vores brug af papir samt arbejde mere effektivt ved at benytte teknologiens muligheder. 

Dette har simpelthen gjort, at vi er blevet hurtigere i vores arbejdsopgaver samt besvare kundens behov meget hurtigere. For dig betyder dette, at du er i trygge hænder og har en revisor som altid overholder tidsfristerne samt besvarer dine spørgsmål lynhurtigt.

Ny ejer er kommet til​

Navnet Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard stammer fra virksomhedens oprindelige stifter, Niels Ole Ellegaard. Som bemærket på vores hjemmeside, er Niels Ole Ellegaard ikke længere en del af virksomhedens revisionsteam. Årsagen skyldes at Niels Ole, endelig fik tid til at gå på sin længeventet pension, hvorfor han har videregivet virksomhedens drift til vores nuværende registrerede og talentfulde revisor, Hakan Keser.

Uden Niels Ole Ellegaard, havde virksomheden aldrig nået til hvor den er i dag. I dag kan vi med stolthed sige, at vi med et kundeportefølje på 200+ kunder, har bygget et stærkt fundament gennem navnet Niels Ole Ellegaard. Vi hylder og giver vores største respekt til Niels Ole Ellegaard.​​

Kontakt inFormation

​Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Vesterbrogade 24, 2. tv.

1620 København V.

CVR: 20251883

​Tlf.: ​33 13 20 20​​

Fax: 33 13 33 99

​Skriv en mail til os