phone​  33 13 20 20​       mail   Skriv en mail

Service​

Vi, Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard - Godkendte revisorer tilbyder services til både private og erhverv.​

Nedenfor finder De hvilke ydelser vi tilbyder.

Bogføring

Vores arbejdsmetode er, at De sætter bilagene i dato orden, pænt i en mappe og herefter aflevere til os efter aftale. Ønskes bogføringen i netop din virksomhed, kan dit ønske også opfyldes.

Budgettering

Budget indenfor etablering, drift og likviditet samt mange andre budgetter står vi klar til at hjælpe med. Budget er et redskab til at vurdere den økonomiske udvikling i din virksomhed i de forskellige perioder samt for at fastsætte realistiske mål. Budget bruges også til kreditvurdering hos bankerne eller leverandører.

Forskellige revisorerklæringer

Vi tilbyder forskellige revisorerklæringer til netop dine behov i forbindelse med de forskellige sager som skulle opstå.

Lønservice

Få styr på dit lønsystem eller lad os administrere dine lønsedler samt sende dem til dine medarbejdere. Vi benytter forskellige lønprogrammer og giver dig mulighed for at vælge hvilket system De allerhelst har lyst til. Vi rådgiver om de skattemæssige forhold samt mulighederne for at optimere samt indberette til SKAT, feriekonto, pensionskasser mv.

Moms

Vi hjælper med indberetning af momsen og holder øje med fristen samt betalingsdatoen for netop din virksomhed, da momsfristen er afhængig af din virksomhedsstørrelse og omsætning.

Selskabsstiftelse

Alt inden for stiftelse af selskaber, ændringer af selskaber mv. henviser vi til vores samarbejdspartner Danselskab.dk, som er eksperter på området. Vi deler desuden vores kontor med Danselskab. Deres hjemmeside er www.danselskab.dk, hvor De kan læser mere om hvad de tilbyder og til hvilken pris.

Selvangivelser

Den udvidet selvangivelse til enkeltmands-virksomheder, og private med udlejning af ejendomme, som skal selvangive deres indkomst senest 1/7 hver år, har typisk brug for en revisor til at kontroller og vurdere hvilken beskatningen der er mest hensigtsmæssigt . Vi står naturligvis til tjeneste for at opgøre din personlige formue og indkomst og dermed udfyldelsen af den udvidet selvangivelse samt indberetningen til SKAT.​

Skatte- og momssager

Vi har vores eksperter som står klar til at vurdere lige netop din sag med SKAT. Det kan både være privat eller erhvervsmæssige problemstilling du står og mangler en hjælpende hånd til. Vi har en stigende procentsats i at vinde sager i Landsskatteretten og Skatteankenævnet. Det første møde er altid gratis hvor vi benytter lejligheden til at indsamle materiale samt andre relevante dokumenter til at vurdere din chance til at vinde og herefter aftaler vi en pris.

Der kan desuden søges omkostningsgodtgørelse i nogle sager hvor SKAT betaler de omkostninger som bliver ført imod dem med 50% eller helt op til 100 % hvis vi vinder sagen mod SKAT. Dette kan vores skatteeksperter nærmere oplyse reglerne herom.

Rådgivning

Står du og har brug for rådgivning til at udvikle din virksomhed eller se dine muligheder for at vokse og skabe vækst står vi gerne med en hjælpende hånd med vores eksperter til at vurdere din potentielle muligheder på dit marked.

Er du en ny iværksætter på markedet eller skal til at blive det kan vi give dig kursus i regnskab, rådgive dig i opstartsfasen af din virksomhed samt udarbejde forretningsplan for at give dig et bedre overblik og ideer.

Årsregnskab

Årsregnskab for selskaber som er et krav for selskaber at udarbejde kan både være kompliceret og indviklet hvis De ikke har den viden inden for årsregnskabsloven, skatteloven og selskabsloven samt internationale standarder og bekendtgørelser mv. Vi har vores godkendte revisorer til at give dig den hjælpende hånd så du opfylder betingelserne i forhold til gældende lovgivning og viser et retvisende billede af regnskabet.

Overholdelsen af fristerne til Erhvervsstyrelsen og SKAT sørger vi for og kontakter dig inden for den aftalte deadline for at holde et møde og til at få underskrevet og godkende regnskabet så den kan indberettes. Vores kvalitetsstyringsprogram hjælper os med at se hvilke frister der nærmere sig og dermed undgår netop De bøder og gebyrer.

Kontakt inormation

​Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Vester Farimagsgade 6, 5 sal

1606 København V.

CVR: 15199989​​

​Tlf.: ​33 13 20 20​​

Fax: 33 13 33 99

​Skriv en mail til os

Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard
Vester Farimagsgade 6,5
1606 København V