Bogføring tilbydes af erfarne revisorer

Hos Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard tilbyder vi bogføring af bilag, moms og generel revision af regnskab til små og mellemstore virksomheder, der befinder sig i København, København V og på Frederiksberg. Vi har mange års erfaring og er naturligvis autoriseret revisor, så vi kan udføre det afsluttende årsregnskab.

Ønsker du professionel hjælp til bogføring, så du i stedet kan bruge tiden på det, der giver dig værdi, tilbyder vi billig bogføring. Det kan være hjælp til afskrivning, AM-bidrag, bogføring af moms og meget andet. Som bogholder holder vi styr på dine bilag og får dem bogført retmæssigt.

​Få hjælp til bogføring og regnskab

Hvad er bogføring? Vi sørger for, at dit regnskab stemmer overens med udgifter og indtægter og lægger dine bilag i den rigtige rækkefølge. Vores arbejdsmetode foregår sådan, at vi sætter bilagene i datoorden pænt i en mappe, som afleveres til os efter aftale. Ønskes bogføring i netop din virksomhed, kan dit ønske også opfyldes.

Har du spørgsmål, som omhandler ’bogføring af løn hvordan’ og ’bogføring hvordan’, er det nogle af de mange ting, vi kan hjælpe dig med at få styr på. Det er vigtigt at have styr på alle bilag og regnskaber, når du nærmer dig årsregnskabet, der skal afleveres til Skat, og det kan vi klare for dig.

Kontakt os i dag for vores hjælp

Vil du indgå i et fast samarbejde med os i forhold til bogføring, er vi parate til at hjælpe dig. Du kan kontakte os for priser og nærmere aftale på telefon 33 13 20 20 eller skrive til os.

Kontakt inFormation

​Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard

Vesterbrogade 24, 2. tv.

1620 København V.

CVR: 20251883

​Tlf.: ​33 13 20 20​​

Fax: 33 13 33 99

​Skriv en mail til os